Cocu mist Hendrix en Narsingh op training bij PSV

Jw
27 november 2015, 14:33   Bijgewerkt: 27 november 2015, 15:32

PSV is de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United (0-0) niet ongeschonden doorgekomen. Jorrit Hendrix en Luciano Narsingh kampen beiden met hamstringklachten, waarvan de blessure bij de rechtsbuiten trainer Phillip Cocu het meeste zorgen baart. Hij is er tegen AZ sowieso niet bij, de linksbenige middenvelder is een twijfelgeval.

"We zijn niet helemaal ongeschonden uit Manchester gekomen", vertelde Cocu op de website van PSV. "Narsingh is geblesseerd en Hendrix heeft vandaag nog niet kunnen trainen. Morgen kijken we of Jorrit wel fit genoeg is. Op Narsingh rekenen we dit weekend niet."

PSV treft dit weekend AZ, dat gisteren nog in actie kwam in de Europa League. Cocu hoopt dat zijn ploeg eindelijk kan afrekenen met de wisselvalligheid. "We streven ernaar om zondag het PSV van de wedstrijd tegen Manchester United terug te zien. Een ploeg met dezelfde gretigheid en scherpte. Ons spel van afgelopen woensdag moet de basis zijn voor iedere wedstrijd", benadrukte hij.

Tot slot verwacht Cocu dat Maxime Lestienne binnenkort weer inzetbaar is. De Belgische aanvaller rouwt op dit moment om het overlijden van zijn vader. Kort daarvoor verloor hij al zijn moeder. "We proberen Lestienne op te vangen en te steunen waar mogelijk. Hij moet nog een aantal belangrijke zaken afhandelen, maar hij kijkt er tegelijkertijd alweer naar uit om zich weer bij ons aan te sluiten. We hopen hem komende week weer op De Herdgang te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen