Van den Brom: "Belangrijk om heel goed te beginnen"

27 november 2015, 16:14

Het sluitstuk van de veertiende speelronde in de Eredivisie is een fraai affiche: PSV - AZ. John van den Brom, coach van de Alkmaarse ploeg, acht zijn team niet kansloos in Eindhoven. Maar dan is een goed begin wel van belang, laat de oefenmeester in aanloop naar het duel weten.

"Het zou raar zijn als ik zeg dat we daar even de punten gaan pakken. Zij zullen na hun resultaat tegen Manchester United (0-0, red.) een goed gevoel hebben", zegt Van den Brom op de officiële website van AZ. "Maar het mooie aan voetbal is dat je altijd een kans hebt. Belangrijk is om heel goed aan de wedstrijd te beginnen. Dat zag je aan Excelsior (1-1, red.), dat daar dit seizoen zelfs had kunnen winnen."

AZ verloor donderdag in de Europa League met 1-2 van Partizan Belgrado, waardoor het overwintering definitief kan vergeten. Van den Brom: "We spelen tegen PSV met grotendeels dezelfde ploeg, want zoals het er nu naar uitziet, hebben we geen blessures overgehouden aan het duel met Partizan. Hoe we gaan spelen? Zoals we de laatste weken succesvol zijn geweest: compact, beetje inzakken en niet te veel ruimte weggeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen