KNVB bereid mee te werken aan verzoek van PSV

27 november 2015, 16:23

De KNVB staat open voor het verzoek van PSV om het uitduel met Vitesse met een dag te vervroegen, van zaterdag 5 december naar vrijdag 4 december. Dat laat woordvoerder Hans van Kastel namens de nationale voetbalbond weten aan het Eindhovens Dagblad. De KNVB heeft echter nog geen officieel verzoek ontvangen van PSV.

"Het is belangrijk dat eerst Vitesse en PSV overeenstemming bereiken over een vervroeging. Zij zullen daarover nog praten. Daarna moet ook de Eredivisie CV. er met tv-zender Fox uit zien te komen. Zijn alle zogeheten voetbalpartijen eruit, dan dient de burgemeester nog toestemming te geven voor de verplaatsing. We kunnen ons voorstellen dat hij de organisatie op dit late tijdstip niet meer wil verstoren, maar niet geschoten is altijd mis", houdt Van Kastel nog wel een aantal slagen om de arm.

PSV wil graag een extra dag rust voor het cruciale Champions League-thuisduel met CSKA Moskou op dinsdag 8 december, waarin de Eindhovenaren een plaats in de knock-outfase van het miljoenenbal kunnen afdwingen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen