PEC treft Ajax: "Eén op drie jongens heeft Ajax-verleden"

28 november 2015, 09:38

De wedstrijd PEC Zwolle en Ajax van zondagmiddag heeft, door de vele 'Ajacieden' in de selectie van De Blauwvingers een bijzonder tintje. Sheraldo Becker en Queensy Menig worden gehuurd van de Amsterdamse club, terwijl middenvelder Ouasim Bouy een verleden heeft bij Ajax. "Eén op de drie jongens bij ons heeft een Ajax-verleden ongeveer, dus die staan allemaal te trappelen om wat te laten zien'', knipoogt coach Ron Jans.

Becker is net hersteld van een blessure en begint op de bank. De pijlsnelle aanvaller wordt in de tweede helft wel ingebracht, zegt Jans in De Telegraaf. "Want Sheraldo is een enorm wapen, maar ook Queensy Menig krijgt kleur op de wangen en maakt echt een goede indruk.''

Bouy kan vanwege knieklachten waarschijnlijk niet spelen. "Ik heb nog een sprankje hoop. Maar het lijkt er op dat hij niet het podium krijgt om te laten zien dat hij weer terug is in Nederland. Erg jammer voor hem, maar ook voor ons. Ik vond dat zijn vorm eraan zat te komen en het is voor hem heel speciaal. Davy Klaassen en nog een aantal jongens, zaten in zijn lichting bij Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen