Supertrio leidt FC Barcelona ruim langs Real Sociedad

28 november 2015, 17:58   Bijgewerkt: 28 november 2015, 18:20

FC Barcelona heeft voor de zesde keer op rij een driepunter gescoord in de Spaanse competitie. De titelverdediger boekte zaterdag, een week na de gewonnen Clásico tegen Real Madrid (0-4), in het eigen Camp Nou een 4-0 overwinning op middenmoter Real Sociedad. Neymar (2), Luis Suarez en Lionel Messi waren de doelpuntenmakers.

De vier doelpunten werden eerlijk verdeeld over beide helften.. Neymar opende in de 22ste minuut de score, door een voorzet van Dani Alves vanaf de rechterflank binnen te schieten. Alves was eveneens de aangever bij de 2-0 van Luis Suarez in de 41ste minuut. De oud-speler van FC Groningen en Ajax rondde het af met een schitterende volley. Neymar was acht minuten na de doelwissel verantwoordelijk voor de 3-0. De Braziliaan was het eindstation van een vloeiend lopende aanval, waarbij Jérémy Mathieu de eindpass leverde. Lionel Messi legde in de extra tijd de eindscore vast op 4-0.

FC Barcelona komt door de overwinning op 33 punten. Dat zijn er zeven meer dan nummer twee Atlético Madrid en negen meer dan nummer drie Real Madrid. De twee clubs uit de Spaanse hoofdstad komen later dit weekend nog wel in actie. Atlético trapt vanavond om 18:15 uur af voor de thuiswedstrijd tegen middenmoter Espanyol, Real gaat zondag op bezoek bij de verrassende subtopper SD Eibar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen