Vroege goal Griezmann helpt Atlético langs Espanyol

28 november 2015, 20:10   Bijgewerkt: 28 november 2015, 22:18

Door een vroeg doelpunt van Antoine Griezmann blijft Atlético Madrid in de Spaanse competitie in het spoor van koploper FC Barcelona. De formatie van coach Diego Simeone zegevierde zaterdag in het eigen Estadio Vicente Calderón met 1-0 over middenmoter Espanyol.

Griezmann kwam al in de derde minuut op het scoreformulier. De Franse spits tikte de bal subtiel in het doel op aangeven van Óliver Torres. Atlético Madrid toonde daarna de meeste aanvallende intenties van beide ploegen, maar aan de score veranderde niets meer. Domper voor de thuisclub was het geblesseerd uitvallen van Tiago in de 33ste minuut. De Portugees werd in de 33ste minuut per brancard van het veld gedragen, volgens de eerste berichten heeft hij zijn rechter scheenbeen gebroken.

Atlético Madrid komt door de overwinning op 29 punten. Dat zijn er vier minder dan lijstaanvoerder FC Barcelona, dat eerder op de dag Real Sociedad in het eigen Camp Nou met 4-0 versloeg. Atlético is de nummer twee van La Liga, de voorsprong op nummer drie Real Madrid bedraagt vijf punten. De stadgenoot gaat zondag nog wel op visite bij de verrassende subtopper SD Eibar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen