Arsenal laat opnieuw punten liggen, Liverpool wint weer

Jw
29 november 2015, 19:14   Bijgewerkt: 30 november 2015, 08:19

Arsenal heeft voor de derde keer op rij dure punten laten liggen in de Premier League. De ploeg van coach Arsene Wenger kwam op bezoek bij Norwich City, de nummer zestien van Engeland, niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Liverpool kruipt door een 1-0 zege op Swansea City verder richting de bovenste plaatsen en staat nu zesde.

Arsenal ging vorige week al verrassend onderuit tegen West Bromwich Albion (2-1), daarvoor was er na het gelijkspel tegen Tottenham Hotspur (1-1) nog niets aan de hand. Maar met het derde puntverlies op rij is er werk aan de winkel voor Wenger, die met zijn ploeg overigens nog steeds slechts op twee punten achterstand staat van Manchester City en Leicester City. Maar Arsenal had dus in november de macht moeten grijpen in Engeland. 

Na afloop waren er bij Arsenal zorgen over Alexis Sanchez. De Chileense sterspeler viel uit met een hamstringblessure. De verwachting is dat hij voorlopig langs de kant staat, wat Wenger gezien de al gevulde lappenmand en de belangrijke decembermaand in het vooruitzicht absoluut niet kan gebruiken. 

Langzaam maar zeker is Liverpool weer op weg naar de bovenste plaatsen in de Premier League. Onder leiding van trainer Jürgen Klopp zijn The Reds weer gaan draaien. Zondag boekte Liverpool een 1-0 thuiszege op Swansea City. James Milner schoot raak vanaf de stip, nadat Swansea-back Neil Taylor hands had gemaakt. 

De achterstand op de koplopers bedraagt nu zes punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen