Juventus boekt tegen Palermo vierde overwinning op rij

Jw
29 november 2015, 22:48

Juventus is bezig aan een opmars in de Serie A. De regerend landskampioen boekte zondagavond de vierde competitiezege op rij. De Italiaanse grootmacht was met 3-0 te sterk voor het laaggeklasseerde Palermo.

Juventus beleefde in augustus en september een dramatische start aan de competitie, waarin het niet uit de grijze middenmoot kwam. In de afgelopen twee maanden laat de Oude Dame echter hoopgevend herstel zien. Sinds de misstap tegen US Sassuolo Calcio (1-0 verlies) is Juve aan de winnende hand. Ook Palermo werd opzij gezet.

Mario Mandzukic was wederom belangrijk voor zijn ploeg. Midweeks maakte hij in de Champions League al het enige doelpunt tegen Manchester City (1-0 zege), tegen Palermo opende de Kroatische spits opnieuw de score. Hij kopte een voorzet van Paulo Dybala tegen de touwen.

Het duurde vervolgens erg lang voordat Juventus de spanning uit de wedstrijd haalde. In de voorlaatste en laatste minuut werd het door doelpunten van Stefano Sturaro en Simone Zaza 3-0. Door de zege kruipt Juventus naar de vijfde plaats in de Serie A. De bovenste drie clubs – Inter, Napoli en Fiorentina – komen morgen nog in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen