Olympique Marseille speelt gelijk na blunder Rekik

Jw
29 november 2015, 23:34

Het was niet de avond van Karim Rekik. De Nederlandse verdediger van Olympique Marseille ging zondagavond in de wedstrijd tegen AS Monaco in de fout en moest zich vervolgens laten wisselen, omdat hij problemen had met zijn contactlenzen. De wedstrijd eindigde in 3-3.

Rekik had midweeks in de Europa League-wedstrijd tegen FC Groningen (2-1 winst) nog rust gekregen, omdat de Nederlander pijntjes had. In de Ligue 1 mocht de eenvoudig Oranje-international echter weer opdraven. Maar hij beleefde één van zijn mindere wedstrijden in het shirt van Marseille.

Rekik gleed bij de 2-1 van Monaco uit, waardoor Almamy Touré zijn tweede van de avond kon scoren. De linkspoot maakte verder een onzekere indruk in het hart van de Marseille-defensie, waar spelers niet hun normale niveau haalden. Marseille was via een goal van Romain Alessandrini nog wel op voorsprong gekomen.

Topscorer Michy Batshuayi maakte kort na de rust de gelijkmaker. Vervolgens werd er aan beide kanten nog een keer gescoord door Fabio Coentrao en Georges N'Koudou. Marseille blijft door het gelijkspel vooralsnog een grijze middenmotor in de Ligue 1, een plek die zeker niet past bij de ambities van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen