Van Hanegem: "Van Gaal haalt plezier bij mensen weg"

Ger
30 november 2015, 09:38

Willem van Hanegem is niet te spreken over het huidige voetbal van Manchester United. Volgens de oud-international ontneemt manager Louis van Gaal de supporters hun plezier met de manier waarop de Engelse topclub momenteel speelt.

"Dan schieten de tranen in mijn ogen. Als je driehonderd miljoen euro te besteden hebt, dan koop je toch niet zo'n stelletje koekenbakkers?", vraagt Van Hanegem zich af in zijn column in het AD. "Als je er zo mee bezig bent achterin niets weg te geven, dan gaat dat ten koste van het voetbal voorin. Misschien maakt het voor anderen niet uit, als het maar punten oplevert. Zo denk ik niet. Ik ben een liefhebber. Van Gaal haalt het plezier bij de mensen weg. Als je zoveel investeert, mogen we toch wel wat verwachten?"

Van Hanegem weet dat succes veel kan camoufleren. "Van Gaal is een goede trainer als zijn team resultaten boekt, want dan wordt alles geaccepteerd. Kijk maar naar Oranje bij het WK. Maar wanneer werd het pas leuk? Toen er werd overgeschakeld van 5-3-2 naar 4-3-3."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen