Rekik maakt rampweek door met inbraak en glijpartij

Ger
30 november 2015, 14:10   Bijgewerkt: 30 november 2015, 21:49

Karim Rekik zal de afgelopen week snel willen vergeten. De verdediger van Olympique Marseille leidde zondagavond met een uitglijder een tegentreffer in tijdens het thuisduel met AS Monaco (3-3). Enkele dagen eerder werd hij bovendien getroffen door een nachtelijke inbraak in zijn woning.

"Karim is inderdaad het slachtoffer geworden van een dergelijk misdrijf. Het is een zeer vervelende gebeurtenis in zijn privéleven, waar verder geen details over zullen worden gegeven", aldus zijn management Juzzt Football tegen FCUpdate.nl. Het incident deed zich voor in de aanloop naar de thuiswedstrijd in de Europa League tegen FC Groningen (2-1). Rekik, die op een oor lag tijdens de inbraak, bekeek dat duel donderdag daarom vanaf de tribune in het eigen Stade Vélodrome.

De oud-PSV'er kwam drie dagen later wel weer in actie voor Olympique. Het thuisduel met Monaco werd echter geen succes voor Rekik, die op ongelukkige wijze uitgleed. Almamy Touré profiteerde van het slippertje door zijn tweede doelpunt van de avond te maken.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen