NEC-er Kane baalt: "Meer opstootjes, meer keiharde duels"

30 november 2015, 18:32

De frustratie van de verloren derby tegen Vitesse van zondag is nog altijd niet verminderd bij NEC-verdediger Todd Kane. De Engelse rechtsback had veel meer verwacht van zijn ploeg in de Gelderse derby.

"Ik zat vol ergernis, want sommige spelers gaven niet thuis", was de klare taal van Kane na de 1-0 nederlaag. "We stonden hier voor een derby en sommigen lieten de strijd aan zich voorbij gaan. In een derby wordt meer gevraagd dan alleen maar voetbaltechnische kwaliteit. Maar dat heb ik bij ons bij teveel spelers niet teruggezien. Ik liep op het veld al met een enorme kater. Ik vind dat spelers mij hebben laten zitten. En daar houd ik niet van."

Volgens Kane was de derby tussen Vitesse en NEC allerminst een keiharde strijd. "Ik had veel meer intensiteit verwacht. Meer opstootjes, meer keiharde duels. Voetbal op het randje, zoals een derby behoort te zijn. Maar het was gelatenheid troef. Dat heeft me dus ook verbaasd, dat het zo rustig was. Al met al was dit geen leuke derby", besluit hij bij De Gelderlander.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen