Derde verlies op rij voor Go Ahead: "Krankzinnig gewoon"

30 november 2015, 23:23

"Het was niet om aan te zien, deze wedstrijd", waren de eerste woorden van Go Ahead Eagles-aanvoerder Bart Vriends na afloop van de topwedstrijd tegen FC Volendam. De ploeg uit Deventer ging vanavond (maandag) met 1-0 onderuit in Noord-Holland en leed zodoende de derde nederlaag op rij. Dit tot onvrede van Vriends, die spreekt van een onterecht verlies.

De centrumverdediger had een slecht duel gezien in het stormachtige Volendam. "Dat kwam vooral door de omstandigheden: veel wind, veel regen en een supersnel veld. Van beide kanten was het gewoon niet mooi", zegt de verdediger tegen RTV Oost. "Het leek ook op 0-0 uit te draaien en dat was geen topresultaat, maar met deze omstandigheden wel oké. Mede dankzij de wind valt-ie uit een corner nog binnen en dan zitten we wel even in zak en as."

De derde zeperd op rij is een feit voor de gedegradeerde ploeg met titelambities. "Krankzinnig gewoon. Maar we zitten in een slechte fase, daar moeten we onze ogen niet voor sluiten. We zijn er al mee bezig, praten erover en trainen hard. Komende vrijdag moeten we vol gas geven, thuis tegen Helmond Sport. Dan dwing je het geluk misschien ook af, wat we vandaag ontbeerden. Dat is het enige antwoord dat we kunnen geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen