Heracles Almelo krijgt revolutionair analysesysteem

1 december 2015, 13:43

Heracles Almelo heeft straks de beschikking over een revolutionair analysesysteem, waarmee de bewegingen van iedere speler honderd procent accuraat gedetecteerd kan worden. De installatie werd maandag getest bij een wedstrijd van het tweede elftal van de Almelose club.

"De club wil met het nieuwe stadion vooroplopen in alle ontwikkelingen op dit gebied. Ik heb de stadionmanager al beloofd dat hier het beste trackingsysteem van de wereld komt, beter dan Camp Nou", aldus Giels Brouwer van ontwikkelaar SciSports tegen [a,http://www.tubantia.nl/sport/heracles/heracles-krijgt-primeur-met-analysesysteem-beter-dan-camp-nou-dat-heb-ik-beloofd-1.5496586,_blank,TC Tubantia]. Volgens hem biedt het systeem veel mogelijkheden. "Je zou er zelfs matchfixing mee op kunnen sporen. Neem een keeper, die zijn hand op het laatste moment intrekt. Dat zijn dingen die nu niet waarneembaar zijn, maar met de 3D-data wel."

Heracles is blij met de installatie. "Dit past ook bij ons als club", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "We willen innovatief zijn. Het stadion leent zich perfect voor dergelijke testen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen