Zeldzaam puntverlies voor PSG tegen revelatie Angers

Jw
1 december 2015, 21:15   Bijgewerkt: 1 december 2015, 23:42

Paris Saint Germain is dinsdag voor de eerste keer dit seizoen van scoren gehouden in de Franse competitie. Angers SCO, de trotse huidige nummer drie, hield de onbetwiste koploper van de Ligue 1 op 0-0.

Angers is bezig aan een geweldig seizoen in Frankrijk. De club uit West-Frankrijk promoveerde vorig seizoen naar het hoogste niveau en is daar tot op heden de grote verrassing. Angers kan rekenen op een uiterst betrouwbare defensie, die pas negen doelpunten tegen heeft gekregen. Daarmee heeft alleen het ongenaakbare PSG een betere verdediging, al scheelt dat ook slechts één doelpunt.

De miljoenenformatie van trainer Laurent Blanc scoort doorgaans aan de lopende band, maar tegen Angers bleef de teller op nul doelpunten staan. Alleen Real Madrid lukte dat eerder in de Champions League. Paris Saint Germain was er wel dichtbij. Edinson Cavani en Angel di Mari troffen met hun inzetten het aluminium.

Zlatan Ibrahimovic kwam in de tweede helft nog als invaller binnen de lijnen, maar kon ook de ban niet breken. Daardoor rekende Angers af met een indrukwekkende reeks van PSG. De regerend landskampioen won liefst negen wedstrijden op rij. Overigens zal dat Blanc niet al te veel zorgen baren, want zijn ploeg heeft nog altijd een straatlengte voorsprong op de concurrentie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen