Hasselbaink is trots: "Wil hier mijn stempel drukken"

4 december 2015, 14:23

Jimmy Floyd Hasselbaink staat voor een mooie uitdaging. De 43-jarige Nederlander is aangesteld als manager van Queens Park Rangers en krijgt de taak om de Londense club weer omhoog te helpen naar de Premier League. Momenteel staat de ploeg op plaats elf in het Championship, maar de achterstand op de plaatsen die recht geven op de play-offs is slechts twee punten.

Hasselbaink had het uitstekend naar zijn zin bij Burton Albion, waar hij zeer goed mee presteerde. Toch kon hij deze kans niet laten lopen. "Het was geen eenvoudig besluit, maar een mogelijkheid als deze moet je pakken. Ik kon de aanbieding simpelweg niet weigeren", aldus de Nederlandse oud-spits, die eerder ook nog als coach werkzaam was bij Royal Antwerp FC.

"Ik voel dat er veel in het vat zit voor deze club, ik heb er een goed gevoel bij", vervolgt Hasselbaink. "Dat gevoel wil ik behouden, door op een positieve manier vooruit te voetballen. Ik ben blij met deze kans en hoop mijn stempel te drukken en voor ontwikkeling te zorgen. Ik ben hier heel trots op, ik ga alles geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen