Groenendijk verwacht 'geladen' FC Twente aan aftrap

4 december 2015, 17:43

Excelsior-coach Alfons Groenendijk rekent op een gemotiveerd FC Twente. De Kralingers krijgen zaterdag bezoek van de Tukkers, die met negen punten uit veertien duels onder de nacompetitiestreep staan en worden geplaagd door financiële en bestuurlijke problemen.

"Ik verwacht dat ze geladen aan de aftrap zullen staan. De club zit in lastig vaarwater, er gebeurt van alles. Als ik speler van FC Twente was, zou ik vechten voor alles wat mij lief was. Ik verwacht dus een zeer gemotiveerd FC Twente en daar zullen wij wat tegenover moeten zetten", zegt Groenendijk op de officiële website van Excelsior.

"Het vertrouwen van FC Twente is misschien broos, we moeten ze niet onderschatten. Met jongens als Kamohelo Mokotjo, Hakim Ziyech en Bruno Uvini hebben ze gewoon heel goede spelers staan. FC Twente is nog steeds een grote club, maar ze hebben een heel jonge ploeg die een tegenslag moeilijk kan verwerken. Wij kunnen in de komende drie wedstrijden voor de winterstop een gat slaan voor de tweede seizoenshelft, te beginnen morgen tegen FC Twente", aldus Groenendijk, die niet kan beschikken over Luigi Bruins, Kevin van Diermen en Alessandro Damen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen