Koploper Bayern slikt eerste competitienederlaag

Ger
5 december 2015, 17:27

Het onaantastbaar geachte Bayern München heeft de eerste nederlaag van het seizoen geslikt in de Bundesliga. De koploper ging verrassend onderuit op bezoek bij subtopper Borussia Mönchengladbach: 3-1. Door de zeperd mag Bayern zich voorlopig nog geen Herbstmeister noemen.

De formatie van trainer Pep Guardiola was tot vandaag bezig aan een vrijwel perfecte reeks in de Duitse competitie. In veertien wedstrijden trok Bayern liefst dertien keer aan het langste eind. Slechts het duel bij Eintracht Frankfurt bleef eind oktober op een doelpuntloos gelijkspel steken. In het duel met Gladbach ging het na de hervatting helemaal mis voor Bayern. In een tijdsbestek van een kwartier sloeg de thuisploeg drie keer toe. Oscar Wendt, Lars Stindl en Fabian Johnson waren de doelpuntenmakers.

Pas in de slotfase redde Bayern de eer door de 3-1 te maken. De treffer kwam uitgerekend op naam van Franck Ribéry, die als invaller zijn rentree vierde na een maandenlange afwezigheid. Bij Bayern maakte Arjen Robben de nederlaag niet mee. De Nederlandse aanvaller ontbrak wegens een spierverrekking in de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen