Uth helpt Stevens diep in blessuretijd aan gelijkspel

5 december 2015, 17:43

Voormalig SC Heerenveen-speler Mark Uth heeft het 1899 Hoffenheim van coach Huub Stevens op de valreep een punt bezorgd in de uitwedstrijd tegen FC Ingolstadt 04. De Duitse aanvaller legde zaterdag diep in de extra tijd de eindscore vast op 1-1 op het Audi-Sportpark.

Voor Uth betekende het zijn eerste doelpunt voor Hoffenheim. De aanvaller verruilde SC Heerenveen, waarvoor hij vorig seizoen tot twintig goals was gekomen in de Eredivisie, afgelopen zomer voor Hoffenheim. Uth scoorde in de zesde minuut van de extra tijd tegen Ingolstadt. Roger had de thuisclub in de 66ste minuut aan de leiding gebracht. Met tien punten staat Hoffenheim nog wel onderaan in de Duitse competitie. VfB Stuttgart heeft weliswaar ook tien punten, maar komt zondag nog in actie. Het speelt dan thuis tegen Werder Bremen.

Met Roy Beerens op de bank was Hertha BSC op eigen veld met 2-1 te sterk voor Bayer Leverkusen. John Brooks tekende in de zestigste minuut voor het beslissende doelpunt in Berlijn. Hamburger SV ging voor eigen publiek met 1-3 onderuit tegen FSV Mainz 05, waar Jairo Samperio met twee goals de uitblinker was. Laagvlieger FC Augsburg boekte met Paul Verhaegh in de basis een knappe zege bij 1.FC Köln. Door een doelpunt van Raul Bobadilla in de 64ste minuut werd het 0-1.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen