Atlético Madrid weer tweede na vierde zege op rij

5 december 2015, 22:08

Atlético Madrid heeft voor de vierde keer in successie drie punten gepakt in de Spaanse competitie. De ploeg van trainer Diego Simeone boekte zaterdag een 0-2 zege bij laagvlieger Granada CF.

Atlético Madrid verdeelde de twee doelpunten eerlijk over beide helften. Diego Godin opende in de twintigste minuut de score. De verdediger uit Uruguay kopte hard raak uit een corner van Koke. In de 76ste minuut was Antoine Griezmann het eindstation van een prachtige aanval, de Fransman bepaalde de eindstand op 2-0 na een mooie pass van Óliver Torres.

Door de winst neemt Atlético Madrid de tweede plaats in La Liga weer over van Real Madrid, dat eerder op de dag met 4-1 won van Getafe. De Madrileense clubs hebben respectievelijk één en drie punten minder dan koploper FC Barcelona, maar dat team gaat later op de avond nog op bezoek bij Valencia.