Invaller Van der Vaart speelt gelijk met Betis

5 december 2015, 23:57

Zonder Ricky van Wolfswinkel in de wedstrijdselectie en met Rafael van der Vaart als invaller heeft Real Betis Sevilla zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld in de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo.

Theo Bongonda bracht Celta de Vigo in de 25ste minuut aan de leiding in het Estadio Benito Villamarín, maar de bezoekers moesten drie minuten na rust wel verder met tien man na een rode kaart voor Jonny Castro. Acht minuten voor tijd drukte Betis de man-meer-situatie uit in een doelpunt: Jorge Molina zorgde op aangeven van Petros voor de gelijkmaker.

Ook de wedstrijd tussen Deportivo la Coruna en Sevilla FC eindigde in een 1-1 gelijkspel. Lucas Pérez zette thuisclub Deportivo in de 22ste minuut op voorsprong, na voorbereidend werk van Fernando Llorente redde Iborra in de 76ste minuut het punt voor Sevilla.

Met 25 punten uit veertien duels is Celta de Vigo de nummer vier van Spanje. Het heeft drie punten meer dan aartsrivaal Deportivo, dat vijfde staat. Rivalen Sevilla en Betis staan met beide negentien punten samen op de tiende plaats in het klassement van La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen