Matchwinner Wijnaldum: "Dit is echt heel belangrijk"

Jw
6 december 2015, 19:34

Georginio Wijnaldum nam Newcastle United zondag bij de hand tegen Liverpool. De middenvelder schoot tegen het been van Mario Skrtel op, die het eigen doelpunt op zijn naam kreeg, en scoorde de 2-0. Wijnaldum sprak na afloop van een cruciale overwinning.

"Dit is echt een heel belangrijk resultaat, omdat we een paar slechte weken achter de rug hebben. Vandaag hebben we daar als team goed op gereageerd. Het was lastig om kansen te creëren tegen Liverpool, maar we hebben geleerd van de laatste twee weken", doelde Wijnaldum na afloop op de mentaliteit van zijn ploeg. Newcastle United was niet de bovenliggende partij, maar trok de wedstrijd toch naar zich toe.

De oud-aanvoerder van PSV vond dat het eerste doelpunt eigenlijk ook op zijn naam hoort te staan. "Soms heb je wat geluk nodig om te scoren. Bij het eerste doelpunt raakte hij (Skrtel, red.) de bal, nadat ik had geschoten. Ik denk dat het mijn doelpunt is, omdat ik op doel schoot", beredeneerde Wijnaldum, wiens teller nu alweer op zeven Premier League-treffers staat dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen