Advocaat: "Wang komt totaal niet meer over de brug"

7 december 2015, 08:52

Dick Advocaat heeft weinig vertrouwen in de toekomst van ADO Den Haag onder de Chinese eigenaar Hui Wang. De oud-speler van de Haagse club hoopt daarom dat zijn connecties in de stad in actie willen komen.

"Wang heeft een keer een bedrag gestort om de club te kopen, maar hij komt vervolgens totaal niet meer over de brug", zegt Advocaat tegen de NOS. "De mensen bij ADO werken zich een slag in de rondte, maar kunnen geen beleid voeren omdat ze niet weten wat die man eigenlijk wil."

"Misschien is het beter dat een aantal personen of bedrijven uit Den Haag wat geld bij elkaar brengt om ADO terug te kopen", vervolgt Advocaat. Op de vraag of dat een reële optie is, antwoordt hij. "Ja, dat geloof ik zeer. Er is namelijk enorme onvrede in Den Haag."

Advocaat wil bovendien zelf ook zijn bijdrage leveren, bijvoorbeeld met een rol in de Raad van Commissarissen. "En met Rob Jansen, Kees Jansma en de advocaten Wim Nan en Harro Knijff daarbij hebben we dan een mooi groepje echte Haagse mannen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen