Verbeek trekt zich 'geen reet' aan van journalist Droll

7 december 2015, 14:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

VfL Bochum-coach Gertjan Verbeek trekt zich niets aan van wat Bild-journalist Joachim Droll schrijft. De Nederlandse oefenmeester noemde de verslaggever eerder dit seizoen al 'arschloch'. Van zijn woordkeuze heeft Verbeek spijt, maar van de inhoud van de boodschap niet. Hij is namelijk van mening dat Droll vooral onzin schrijft.

"Schelden moet je gewoon helemaal niet doen", aldus Verbeek tegen het Algemeen Dagblad. Desondanks blijft hij niet gediend van de artikelen van Droll. "Vorige week nog schreef hij dat de spelers hier zo moe waren van mijn trainingsarbeid dat ze niet eens een strafschop konden nemen. Maar ik trek me geen reet aan van Bild."

Verbeek heeft het naar zijn zin in Duitsland. "Iedereen zegt maar dat die Huub Stevens (trainer Hoffenheim, red.) en die Gertjan Verbeek zo goed in Duitsland passen. Is ook wel zo, ze gaan hier allemaal tot het gaatje en zo. Maar ja, we zijn ook hartstikke direct en dat kennen ze hier niet", vervolgt de oud-coach van Heracles Almelo, SC Heerenveen, Feyenoord en AZ. "Alleen qua media heb ik het hier minder naar mijn zin."

Verbeek wordt in het geruchtencircuit al gelinkt aan SC Heerenveen en FC Twente, maar die clubs hoeven hem nog niet te bellen. "Alhoewel je het nooit weet natuurlijk. En als ik hier na mijn periode bij Nürnberg ook word ontslagen, is het uiteraard wel een beetje gedaan met mij in Duitsland", realiseert hij zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen