Groep A: Ronaldo en Benzema slachten Malmö af met 8-0

Jw
8 december 2015, 22:55   Bijgewerkt: 8 december 2015, 23:51

Malmö FF heeft opnieuw op pijnlijke wijze gevoeld dat het helemaal niets te zoeken heeft in de Champions League. Real Madrid liet zien dat de verhouding tussen de Europese top en de Zweedse kampioen van 2013 en 2014 behoorlijk zoek is. Mede dankzij vier doelpunten van Cristiano Ronaldo werd het 8-0 voor de Spaanse grootmacht, wat een record blijkt in de Champions League. 

Een tegenstander als Malmö, dat in de vorige wedstrijd al met 5-0 onderuit ging tegen Paris Saint Germain, bleek uitstekend geschikt als kanonnenvoer voor Ronaldo. De Portugese ster schroefde zijn doelpuntentotaal op naar liefst elf treffers en dat terwijl de groepsfase net is afgelopen. De eerste treffer van Ronaldo was alweer zijn vijftigste treffer van het seizoen, verdeeld over zijn werkgever en land. Naast Ronaldo tekende ook de veelbesproken Karim Benzema voor een hattrick. Het andere doelpunt werd gemaakt door Mateo Kovacic.

De 8-0 zege van 'De Koninkljke' is een evenaring van het record van Liverpool, dat in 2007 met dezelfde cijfers won van Besiktas. 

In de andere groepswedstrijd won Paris Saint Germain met 2-0 van Shaktar Donetsk, dat nog wel doorgaat naar de Europa League. Doelpuntenmakers waren Lucas Moura en Zlatan Ibrahimovic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen