Slutsky: "De eerste goal van PSV was cruciaal"

9 december 2015, 08:27

Op voorhand achtte CSKA Moskou-coach Leonid Slutsky een plek in de knock-outfase van de Champions League mogelijk, maar uiteindelijk mag de ploeg niet eens verder in de Europa League. Even lagen de Russen daarvoor wel op koers: ze namen dinsdag in de uitwedstrijd tegen PSV een 0-1 voorsprong, maar verloten toch met 2-1 in het Philips Stadion. De Eindhovense tegenstander bereikte daardoor de achtste finales van het miljoenenbal.

"Over de hele wedstrijd gezien waren beide teams gelijkwaardig aan elkaar. De eerste goal van PSV is cruciaal gebleken", aldus Slutsky op de officiële website van de UEFA. "Mijn spelers hebben ervoor gevochten, maar uiteindelijk is het ze niet gelukt. Ja, dit was een teleurstellende avond. We hadden dit jaar meer kansen dan in de voorgaande jaren; na de loting dachten we dat een plaats in de volgende ronde mogelijk was."

Als CSKA Moskou had gewonnen bij PSV, dan was het de eredivisiekampioen op basis van het onderlinge resultaat voorbij gegaan in de strijd om de derde plaats in de poule.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen