Olympiakos mag verliezen voor stunt: "Maar willen winnen"

9 december 2015, 10:18

Het kan een mooie avond worden voor Olympiakos. De Griekse kampioen heeft woensdag in de thuiswedstrijd tegen Arsenal aan een gelijkspel voldoende om, ten koste van de Engelse tegenstander, de knock-outfase van de Champions League te bereiken. Olympiakos kan zich zelfs een 0-1 of 1-2 nederlaag permitteren.

"Het klopt dat we de mogelijkheid hebben om Arsenal uit te schakelen en dat we daarvoor niet hoeven te winnen. Maar dat zal niet van invloed zijn op ons. We spelen geen enkele wedstrijd met de gedachte dat we kunnen verliezen. We willen elke wedstrijd winnen, daar werken we voor", aldus Olympiakos-coach Marco Silva op de UEFA-website.

Arsenal mist een aantal spelers, maar Silva kan daar weinig mee. "Toen wij naar het Emirates Stadium gingen, was het ook de eerste keer dat we een beroep deden op bepaalde spelers omdat we met blessures te maken hadden. We maakten gebruik van jonge spelers, zonder ervaring. Maar ze wilden winnen. Waarom zou dat anders zijn voor Arsenal? Het maakt niet uit wie er speelt, ze spelen om te winnen. Ik geloof niet dat Arsenal ons onderschatte in de eerste wedstrijd in Londen. Volgens mij zijn op dit niveau alle wedstrijden moeilijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen