De Boer schat kansen van Ajax op vijf procent

9 december 2015, 16:18   Bijgewerkt: 9 december 2015, 16:34

Ajax-coach Frank de Boer is niet heel optimistisch over de kansen van zijn elftal om de tweede ronde van de Europa League te bereiken. Alleen als het donderdag thuis wint van Molde FK en Fenerbahçe onderuit gaat in de thuiswedstrijd tegen Celtic overwintert de eredivisiekoploper in Europa.

"Ik schat de kans op vijf procent dat we alsnog doorgaan in de Europa League. Dat is niet veel, maar het blijft een kans. Het is net als in het casino. Meestal verlies je, maar soms win je. Hopelijk hebben we het geluk aan onze zijde", citeren de officiële kanalen van Ajax De Boer. De oefenmeester is niet van plan met een schuin oog naar de gebeurtenissen in Istanbul te kijken. "Wij moeten gewoon winnen van Molde en dan kijken we wel wat Fenerbahçe doet tegen Celtic."

Vrijwel de volledige selectie van Ajax is beschikbaar. Daley Sinkgraven zit nog wel in de lappenmand en Yaya Sanogo heeft volgens De Boer 'lichte klachten'. Jairo Riedewald ontbrak afgelopen weekend in de Eredivisie wegens een schorsing tegen SC Heerenveen, maar is er tegen Molde weer bij. Kenny Tete zit wel op het strafbankje voor het duel met de Noren. Ricardo van Rhijn is zijn vervanger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen