Vd Looi geeft basis voor duel om des keizers baard

9 december 2015, 18:29

Voor FC Groningen staat de Europa League-wedstrijd tegen Sporting Braga van komende donderdag louter in het teken van eerherstel. De bekerwinnaar is al lang en breed uitgeschakeld in Europa, waardoor er geen spanning meer heerst voor het treffen met de Portugezen. Voor coach Erwin van de Looi reden genoeg om zijn elf basisnamen vooraf bekend te maken.

Van de Looi tovert weinig verrassingen uit zijn hoge hoed, maar laat Michael de Leeuw vanwege wat pijntjes niet beginnen. Mimoun Mahi is er niet bij wegens een bovenbeenblessure. "We sparen geen spelers met het oog op Feyenoord-thuis", zegt Van de Looi op de clubwebsite. "Wij zijn niet in de positie om in een Europees duel niet met de sterkste opstelling te beginnen. Het is een serieuze wedstrijd en we willen het toernooi zo goed mogelijk afsluiten. SC Braga is bovendien een goede tegenstander gebleken."

Onder toeziend oog van ongeveer 15.500 man hoopt Groningen het mislukte Europese avontuur goed af te kunnen sluiten. "We willen aantonen dat we geleerd hebben van de vorige wedstrijden in de Europa League en met een goed gevoel richting zondag gaan. Bovendien spelen we een Europese thuiswedstrijd en willen we het publiek hier in ons eigen stadion altijd wat laten zien. Iedereen van ons wil het liefst attractief en aanvallend spel laten zien. Dat kunnen we donderdagavond laten zien onder de hoogste weerstand."

Opstelling FC Groningen tegen Braga

Padt; Hateboer, Reijnen, Larsen, Tamata, Kappelhof; Maduro, Tibbling; Linssen, Hoesen en Rusnák.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen