Van den Brom heeft mogelijk verrassing in petto

9 december 2015, 21:37

Er staat mogelijk een verrassende speler aan de aftrap in de Europa League-uitwedstrijd van AZ tegen Athletic de Bilbao. Trainer John van den Brom denkt er over na om Thomas Ouwejan de kans te geven tegen de ploeg uit Baskenland. De 19-jarige jeugdinternational begint misschien als linksachter.

"Het is zeker mogelijk dat hij daar gaat spelen", sprak Van den Brom volgens het ANP op de persconferentie in Bilbao. "Ik kan namelijk niet beschikken over Ridgeciano Haps en Rajko Brezancic", legt hij uit. Naast dit tweetal kan de coach ook geen beroep doen op de geblesseerde Markus Henriksen en Dabney dos Santos. Mounir El Hamdaoui en Ron Vlaar zijn niet speelgerechtigd.

AZ pakte slechts drie punten in vijf optredens en is daardoor al uitgeschakeld in de Europa League. "Maar we zijn hier niet op schoolreisje", zegt Van den Brom over het fraaie San Mamés-stadion. "We hebben een serie matige wedstrijden gespeeld. Het is belangrijk dat we nu een goed duel gaan spelen", aldus de AZ-oefenmeester, die respect heeft voor Bilbao. "Het zou kunnen dat zij spelers gaan sparen, maar ze zullen sowieso een sterke ploeg opstellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen