Napoli houdt Higuaín en Hamsik aan de kant in EL

10 december 2015, 07:43

Napoli speelt de laatste groepswedstrijd in de Europa League met een veredeld B-team. Omdat het al zeker is van de eerste plaats in de poule, laat coach Maurizio Sarri diverse sterkhouders aan de kant. Onder meer doelman Pepe Reina, aanvoerder Marek Hamsik en topscorer Gonzalo Higuaín krijgen rust.

Napoli won zijn eerste vijf duels in Groep D van de Europa League en is daardoor niet meer te achterhalen door de concurrentie. Tegenstander Legia Warschau staat laatste, maar kan de volgende ronde nog halen. Het moet dan wel winnen van Napoli en hopen op een gunstig resultaat bij de andere wedstrijd in de poule, tussen Midtjylland en Club Brugge. Deze teams staan in Denemarken tegenover elkaar. Midtjylland staat op zes punten en heeft alles dus in eigen hand, Club Brugge heeft evenals Legia vier punten na vijf duels.

Voor Napoli staat zondag de kraker in de Serie A tegen AS Roma op het programma, om die reden is het voor coach Sarri geen overbodige luxe om in de Europa League enkele spelers aan de kant te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen