Bayer laat het liggen tegen Barça: "Een tragedie"

10 december 2015, 08:08

Na een spectaculaire groepsfase komt Bayer Leverkusen één doelpunt tekort voor een plek bij de laatste zestien van de Champions League. Thuis tegen FC Barcelona was, omdat concurrent AS Roma punten liet liggen tegen BATE Borisov, een zege genoeg om door te mogen in het miljoenenbal. Het lukte de Duitsers echter niet om Barça te verslaan, ondanks een veldoverwicht en talloze kansen werd het 1-1.

"Dit is een drama", doet coach Roger Schmidt van Bayer Leverkusen geen enkele poging om de uitschakeling van zijn ploeg te bagatelliseren. "Ik kan het niet bevatten en ben enorm teleurgesteld dat we niet gewonnen hebben. Dat Roma uiteindelijk niet wint van BATE Borisov, maakt deze avond tot een tragedie. We hebben genoeg kansen gehad, maar deze helaas niet benut." Middenvelder

€1.1M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/christoph-kramer">Christoph Kramer vult aan: "We waren heel dicht bij de achtste finale, dan is de teleurstelling groot. Maar we hebben onze huid duur verkocht."

Ook sportief directeur Rudi Völler is kapot van de uitschakeling. "Dit is erg frustrerend. Op dit moment hebben we simpelweg te veel kansen nodig om te scoren", baalt de oud-spits van de Duitse nationale ploeg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen