Vd Heijden blijft rustig: "Het kan snel veranderen"

11 december 2015, 14:44

Jan-Arie van der Heijden begon dit seizoen als onomstreden basiskracht bij Feyenoord, maar moest door een aantal slippertjes zijn plaats afstaan aan Eric Botteghin. Omdat zijn Braziliaanse concurrent momenteel geblesseerd is, lijkt Van der Heijden dit weekend weer de kans te krijgen om zich te laten zien. Dat kan hij doen in de uitwedstrijd tegen FC Groningen van zondagmiddag.

In gesprek met RTV Rijnmond laat Van der Heijden weten hoe hij zich de afgelopen tijd gevoeld heeft op de reservebank. "Een voetballer wil elke wedstrijd spelen. Ik heb even niet gespeeld, maar dat ik nu waarschijnlijk mag beginnen is goed", zegt de centrale verdediger. "Je moet rustig blijven, hard trainen, in jezelf geloven en dan komt het wel weer goed. Je weet hoe de voetballerij is. Het kan snel veranderen en dat zie je nu. Ik weet wat ik zelf moet doen in het veld en wat de trainer van mij verwacht. Dat is het belangrijkste."

Feyenoord heeft op papier een beter team dan Groningen, maar de bekerwinnaar is dit eredivisieseizoen nog ongeslagen in de eigen Euroborg. "Ze hebben een goede ploeg en zijn in stadion Euroborg altijd sterk. We moeten van eigen kracht uitgaan en de goede reeks doortrekken. We hebben goed getraind en zijn klaar voor deze volgende test", verzekert Van der Heijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen