Nederlanders met Betis op valreep onderuit bij laagvlieger

13 december 2015, 00:00   Bijgewerkt: 13 december 2015, 00:05

Met Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel als invallers heeft Real Betis Sevilla de uitwedstrijd tegen laagvlieger Las Palmas verloren. Het duel stevende af op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de extra tijd besliste Willian José anders: 1-0. Met negentien punten uit vijftien duels staat Betis elfde in La Liga.

Celta de Vigo, de nummer vier van de ranglijst, naderde het als derde geklasseerde Real Madrid tot twee punten met een 1-0 thuiszege op Espanyol. Iago Aspas tekende in de 42ste minuut voor het beslissende doelpunt in het Estadio de Balaídos. Celta-speler Pablo Hernández incasseerde kort na rust zijn tweede gele kaart, maar met tien man hield de gastheer stand. Real Madrid komt zondag nog wel in actie, het gaat dan op visite bij Villarreal.

Sevilla FC klom naar de zevende plaats, door in het eigen Estadio Ramón Sánchez Pizjuán met 2-0 te winnen van Sporting Gijón. Kevin Gameiro maakte in het laatste kwartier met twee doelpunten, waarvan de eerste een strafschop was, het verschil. Gijón-speler Luis Hernández veroorzaakte de penalty en moest dat bekopen met zijn tweede gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen