Atlético Madrid dankt opnieuw goudhaantje Griezmann

Jw
13 december 2015, 20:19   Bijgewerkt: 13 december 2015, 22:13

Atlético Madrid heeft zondagavond de vijfde overwinning op rij geboekt in de Primera Division. De Spaanse topclub rekende dankzij een winnende treffer van Antoine Griezmann af met Athletic de Bilbao (2-1). Daarmee komt de ploeg van trainer Diego Simeone in punten op gelijke hoogte met koploper FC Barcelona, dat wel een iets beter doelsaldo heeft.

Atlético Madrid kan dit seizoen rekenen op een uiterst effectieve succesformule in de Spaanse competitie. De ploeg van coach Diego Simeone krijgt veruit het minst aantal doelpunten tegen (zeven na vandaag) en kwam in vijftien wedstrijden alleen tegen Villarreal niet tot scoren. Ook tegen Athletic de Bilbao won de ploeg met minimale cijfers.

De onbetwiste spil is Antoine Griezman. De Franse aanvaller maakte vanavond in de 67ste minuut voor de vijfde (!) keer dit seizoen de winnende treffer. En dan zijn andere goals, zoals het belangrijke tweede doelpunt in de 2-0 zege van vorige week op Granada CF, nog buiten beschouwing gelaten.

Griezmann hielp de Madrilenen ook tegen Bilbao over een dood punt. De bezoekers uit Baskenland waren op voorsprong gekomen via Aymeric Laporte. Saúl Niguez maakte in de extra tijd van de eerste helft uit een hoekschop de belangrijke gelijkmaker. In de tweede helft bepaalde Griezmann met een geweldig afstandsschot de eindstand op 2-1. Later op de avond komt Real Madrid nog in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen