Lyon volgende slachtoffer van Paris Saint Germain

Jw
13 december 2015, 23:27

Er staat dit seizoen echt geen maat op Paris Saint Germain in Frankrijk. De koploper uit Parijs maakte zondagavond gehakt met Olympique Lyon, toch de nummer zes van de Ligue 1. Het werd mede dankzij twee treffers van Zlatan Ibrahimovic 5-1.

PSG is na achttien wedstrijden nog altijd ongeslagen en staat met een straatlengte voor op de concurrentie. Door het gelijkspel van Angers tegen Bordeaux is de voorsprong op de eerste achtervolger zelfs opgelopen tot zeventien (!) punten. En het seizoen is nog niet eens halverwege.

Ibrahimovic opende de score in Parijs. De Zweedse superster volleerde de bal achter doelman Anthony Lopes, die zes minuten later nog een keer mocht vissen in het net. Rechtsback Serge Aurier, die Gregory van der Wiel al een tijd geleden uit de basiself heeft verdreven, verdubbelde de score (2-0).

Door een blunder van PSG-doelman Kevin Trapp werd het nog wel 2-1, maar na de rust zette de thuisploeg weer aan. Via Edinson Cavani, Ibrahimovic (penalty) en Lucas Moura liepen de mannen van trainer Laurent Blanc doodeenvoudig uit naar een 5-1 zege.

Rekik ziet Marseille gelijkspelen

Zonder Karim Rekik, die op de tribune zat, heeft Olympique Marseille niet gewonnen van Gazélec FCO Ajaccio. Clubtopscorer Michy Batshuayi redde een punt voor de club uit de havenstad, die op achterstand was gekomen door een treffer van Jacques Zoua (strafschop). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen