Ogen gericht op PSV en Champions League-loting

14 december 2015, 08:57

Maandagmiddag wordt duidelijk tegen wie PSV het na de winterstop moet gaan opnemen Champions League. Rond de klok van 12.00 uur wordt op het hoofdkwartier van de UEFA in het Zwitserse Nyon de loting verricht voor de achtste finales van het miljoenentoernooi.

Aan wie PSV ook gekoppeld zal worden, zeker is dat het een zware kluif wordt voor de Eindhovenaren. De ploeg van coach Phillip Cocu komt tegenover een groepswinnaar te staan. Dat wordt Real Madrid, Atlético Madrid, FC Barcelona, Manchester City, Chelsea, Bayern München of Zenit St. Petersburg. De Nederlandse topclub speelt in februari eerst een thuiswedstrijd, de return volgt in maart.

PSV ging door in een groep met VfL Wolfsburg, Manchester United en CSKA Moskou. De Brabanders zijn de enige Nederlandse club die overwinterde in Europa. AZ, FC Groningen en Ajax overleefden de poulefase van de Europa League niet.

Naast PSV waren de overige nummers twee Paris-Saint Germain, Benfica, Juventus, AS Roma, Arsenal, Dinamo Kiev en KAA Gent. Deze ploegen kan PSV dus niet loten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen