Atlético: "PSV geweldig team met lange traditie"

14 december 2015, 13:06

PSV werd maandagmiddag bij de loting voor de achtste finales van de Champions League gekoppeld aan Atlético Madrid. Voor de Eindhovenaren wordt het uiteraard een zware kluif, maar ook de Spaanse topclub is waakzaam. Bij monde van directeur Clemente Villaverde laten Los Rojiblancos weten dat ze veel respect hebben voor PSV.

"De loting heeft ons aan PSV gekoppeld. Dat is een geweldig team", zegt Villaverde over PSV. "Het is een club met een lange traditie in Europa. Het wordt lastig om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League, dat is zeker", aldus de Atlético-directeur, die blij is dat de groepsfase als groepswinnaar overleefd werd. "Voor het derde achtereenvolgende jaar. Dat is erg belangrijk."

Atlético gaat momenteel samen met FC Barcelona aan kop in Spanje en hoopt het dit seizoen ook weer ver te schoppen in Europa. Vorig jaar haalde de ploeg van coach Diego Simeone de kwartfinales, het seizoen daarvoor was Atlético finalist. "Dat brengt druk met zich mee", weet Villaverde. "We zijn erg blij om te zien dat ons werk zijn vruchten blijft afwerpen. We blijven, wedstrijd voor wedstrijd, hard werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen