Cocu: "Zware loting, maar opnieuw mooie uitdaging"

14 december 2015, 14:44

Op de dag dat Phillip Cocu een mondelinge overeenkomst over een contractverlenging bij PSV aankondigde, werd de ploeg van de coach in de achtste finales van de Champions League gekoppeld aan Atlético Madrid. "Een geweldig affiche", zo noemt Cocu de clash met de gedeelde koploper van de Primera División.

Cocu draait er niet omheen: Atlético Madrid is favoriet voor het duel in de knock-outfase van de Champions League. Toch gelooft hij in de kansen van PSV. "Het is een geweldig affiche, waarin we er alles aan moeten doen om dan te pieken en te presteren. Atlético is een van de topteams in Europa, ze presteren al jaren op een heel hoog niveau. Het is een zware loting, maar wel opnieuw een mooie uitdaging", aldus de PSV-oefenmeester.

Atlético heeft de afgelopen jaren veel respect afgedwongen in Europa, door met passie en strijd tot geweldige prestaties te komen. "Duidelijk is dat Atlético een eenheid is. Het is een vechtmachine en ook in fysiek opzicht een heel sterke ploeg. Ze krijgen bovendien maar weinig goals tegen, maar ook tegen dit soort tegenstanders is er een kans. Daar moeten we van overtuigd zijn", weet Cocu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen