"Loten tegen Barcelona het laatste wat de fans wilden"

Jw
14 december 2015, 17:07   Bijgewerkt: 14 december 2015, 17:17

Arsenal kreeg vandaag bij de loting in de Champions League zo'n beetje de zwaarste taak toebedeeld. The Gunners moeten het in februari opnemen tegen FC Barcelona, de titelverdediger en de ploeg met de meest gevreesde voorhoede van de wereld. Er werd dan ook even gezucht in Londen.

Arsenal-bestuurder David Miles gaf namens de Engelse club een reactie. "Als je de Arsenal-fans zult vragen wat ze van de loting vinden, zullen ze waarschijnlijk zeggen dat dit de laatste club is die we wilden tegenkomen. In de recente ontmoetingen had FC Barcelona telkens het overwicht, maar goed, daarom is het ook wel een mooi moment om die rollen een keer om te draaien", zei hij tegen Sky Sports.

Reactie van FC Barcelona

Vanuit Japan, waar de Catalaanse grootmacht zich voorbereidt op het WK voor clubteams, werd enthousiast gereageerd op de loting. Technisch directeur Robert Fernández vindt het leuk dat er twee teams met een aanvallend ingestelde visie tegenover elkaar zullen staan. "Het wordt een open en tegelijkertijd lastige strijd. Arsenal heeft een geweldig team met een paar briljante spelers, die zorgen voor goed voetbal. Het gaat leuk worden", reageerde hij op de website van FC Barcelona.

Volgens Fernández streven FC Barcelona en Arsenal hetzelfde soort voetbal na. "Hun filosofie lijkt op die van ons", zei de bestuurder, die wel toegaf dat de loting ook slechter had gekund met potentiële tegenstanders als Juventus en Paris Saint Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen