Otigba: "Voelt heerlijk om weer vertrouwen te krijgen"

Ger
15 december 2015, 09:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kenneth Otigba dacht afgelopen zomer aan een vertrek bij sc Heerenveen, maar inmiddels zit de verdediger in het Abe Lenstra stadion weer goed in zijn vel. Het vertrek van trainer Dwight Lodeweges en de komst van Foppe de Haan pakte goed voor hem uit. 

De 23-jarige Otigba zegt een vervelend periode achter de rug te hebben. "Je gaat je klein voelen, omdat ook anderen de mening van de trainer overnemen. Het voelt heerlijk om weer vertrouwen te krijgen en het te mogen laten zien", zegt Otigba op de clubwebsite. "Het is zo belangrijk in voetbal dat je een trainer hebt die het in je ziet zitten. Trainers kunnen een carrière van een speler maken en breken.'"

De zoon van een Nigeriaanse vader en een Hongaarse moeder wil zich vanavond (dinsdag) met Heerenveen plaatsen voor de kwartfinales van de KNVB Beker. De Friese club gaat op bezoek bij Roda JC. Otigba: "Twee jaar geleden verloren we van AZ en afgelopen seizoen gingen we er in de eerste wedstrijd tegen Roda meteen uit. Het wordt tijd dat we weer eens overwinteren, dat eisen we van onszelf en moet gewoon lukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen