Blanc schat kansen bij PSG-Chelsea in op fifty-fifty

15 december 2015, 16:16

Laurent Blanc werd maandagmiddag in de loting voor de achtste finales van de Champions League met Paris Saint Germain gekoppeld aan Chelsea. Het is al de vierde keer in twaalf jaar dat beide voetbalgrootmachten het in het miljoenenbal tegen elkaar moeten opnemen. Blanc denkt dat de ploegen momenteel weinig voor elkaar onder doen.

Daags na de loting in het Zwitserse Nyon staat Blanc stil bij de CL-loting. "Er was geen enkele ploeg bij waartegen het makkelijk zou worden. Het is al twee jaar geleden dat we tegen Chelsea gespeeld hebben. Zij wonnen toen het eerste duel, maar wij wonnen de tweede wedstrijd. Het is een prachtig affiche tussen twee grote clubs, die beiden de Champions League willen winnen", aldus de PSG-coach volgens L'Équipe.

Hoewel Chelsea in de Premier League een seizoen om van te huilen beleeft, is Blanc waakzaam. "We staan tegenover een goed team. Ook al hebben ze nu wat problemen, ze zijn nog wel de regerend kampioen van Engeland. Het wordt een mooie prestigestrijd tussen twee zeer ambitieuze clubs. Ik denk dat de kansen dit jaar fifty-fifty zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen