Debuterende Den Bosch-doelman: "Wat een avond voor mij"

Ger
16 december 2015, 09:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bradley van der Meer beleefde dinsdagavond een fraai debuut in de hoofdmacht van FC Den Bosch. De doelman kwam in de bekerwedstrijd tegen Excelsior '31 na ruim een kwartier binnen de lijnen omdat Kees Heemskerk met rood van het veld werd gestuurd. Van der Meer dwong daarna met Den Bosch een plek af in de kwartfinales.

De debutant is eigenlijk de derde keeper van de eerstedivisionist. Aangezien reservedoelman Daan Bollen geblesseerd is, maakte hij tegen Excelsior '31 zijn debuut in het eerste. "Wat een avond voor mij. Vorig jaar zat ik nog bij de A1 van Alexandria, nu in het eerste van FC Den Bosch", zegt Van der Meer tegen Omroep Brabant. "Ik heb hier geen woorden voor, ik ben veel te blij." Zenuwachtig was hij niet bij zijn debuut. "Tijdens de training moet ik er ook staan. Het was een moment om mezelf te bewijzen. Ik hoop dat ik dat ook heb gedaan."

Of Van der Meer ook de volgende bekerwedstrijd onder de lat staat, is nog niet duidelijk. Dat is afhankelijk van de schorsing van eerste doelman Van Heemskerk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen