Vermeer: "Elke prijs die je kunt pakken, is een hoofdprijs"

Ger
16 december 2015, 14:24

Kenneth Vermeer wil zich met Feyenoord donderdagavond ten koste van Willem II plaatsten voor de kwartfinales van de KNVB Beker. De 29-jarige doelman staat voor een bijzondere wedstrijd, aangezien hij zijn loopbaan begon bij de Tilburgers.

"Willem II heeft me in het seizoen 2007-2008 de kans gegeven om te debuteren in het betaald voetbal. Daarom zal die club altijd speciaal blijven voor mij", zegt Vermeer op de website van Feyenoord. De keeper kijkt uit naar het duel. "Het is altijd mooi om in De Kuip te spelen, maar ik geniet toch het meest van de avondwedstrijden. Dan is de sfeer nog net iets mooier. Een goed voorbeeld is de dubbele confrontatie met Ajax. Beide wedstrijden waren beladen, maar die bekerwedstrijd leefde toch meer, onder meer doordat het 's avonds was."

"Elke prijs die je kunt pakken, is een hoofdprijs. Dus ook de KNVB Beker", zegt Vermeer over het belang van de wedstrijd. "Wat het extra mooi maakt, is dat de finale in onze eigen Kuip wordt gespeeld. Ook het feit dat je je als bekerwinnaar tegenwoordig direct plaatst voor de groepsfase van de Europa League, geeft extra lading aan het toernooi. Dat wij het bekertoernooi heel serieus nemen, blijkt uit het feit dat wij in de voorgaande bekerwedstrijden in de sterkst mogelijke opstelling hebben gespeeld."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen