NAC'er Matic: "We spelen goed genoeg voor promotie"

17 december 2015, 20:14

NAC Breda is over de teleurstelling van vorige week heen, stelt middenvelder Uros Matic. De Brabantse ploeg had in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles aan een punt voldoende om de tweede periodetitel te winnen, maar ging onderuit. NAC sluit 2015 komende vrijdag af met een bezoek aan laagvlieger Almere City FC.

"Dat we tegen Go Ahead verloren is natuurlijk vervelend, maar we hebben goed gespeeld en verdienden meer", zegt Matic op NAC.nl, doelend op het overwicht van zijn club tegen Go Ahead. "We spelen goed genoeg om ons doel dit seizoen te verwezenlijken: promotie naar de Eredivisie. Die nederlaag hebben we uit ons hoofd gezet. We hebben een ploeg met veel ervaring en kunnen hier goed mee omgaan. We gaan naar Almere om drie punten mee te nemen."

NAC-coach Marinus Dijkhuizen kiest tegen Almere City FC voor dezelfde elf als tegen Go Ahead, al geldt Vlatko Lazic vanwege een hamstringblessure wel als een twijfelgeval. "Het hangt er nog vanaf hoe zijn hamstring reageert op de laatste training", aldus Dijkhuizen. "Ik verwacht dat hij gewoon kan spelen. In dat geval beginnen we met dezelfde elf als tegen Go Ahead Eagles." Danny Verbeek was eerder deze week ziek, maar verwacht vrijdag te kunnen spelen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen