McClaren zag misser De Jong als keerpunt in wedstrijd

Jw
20 december 2015, 10:23

Het lukte Newcastle United zaterdag niet om de vierde overwinning op rij te boeken. De in vorm verkerende ploeg van trainer Steve McClaren speelde gelijk tegen hekkensluiter Aston Villa (1-1). Een misser van Siem de Jong werd aangehaald als cruciaal moment in de wedstrijd.

"We hebben twee punten verloren. Ik heb net de kansen teruggezien. Er waren drie open kansen, waarvan die van Siem de Jong het keerpunt was in de wedstrijd", aldus McClaren na afloop bij Sky Sports. "We misten en twee minuten later maakte Aston Villa de gelijkmaker. Het had dus 2-0 kunnen zijn, maar het werd 1-1. We hadden het vervolgens lastig in de slotfase, maar we sloten de wedstrijd wel sterk af."

Ook Georginio Wijnaldum kreeg nog een grote kans. McClaren bedoelde zijn uitspraken niet verwijtend. Integendeel, de Engeslman was trots op zijn Oranje-getinte ploeg. "Ik ben trots op de spelers. Ze bleven maar aanvallen en gingen er echt voor. We kregen op het eind nog twee grote mogelijkheden, maar het zat er vandaag gewoon niet in."

Bij Newcastle United krijgt Siem de Jong sinds enkele weken weer het vertrouwen. De oud-Ajacied stond zaterdag net als zijn landgenoten Wijnaldum, Daryl Janmaat en Vurnon Anita in de basis. Tim Krul is normaal gesproken ook basisklant, maar liep enige tijd geleden al een zware knieblessure op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen