Atlético verliest in slotfase bij Malaga, assist Amrabat

20 december 2015, 23:49

Atlético Madrid heeft verzuimd alleen koploper te worden in de Spaanse competitie. De ploeg van coach Diego Simeone ging zondag in de uitwedstrijd tegen Malaga CF met 1-0 onderuit. Een goal van Charles in de slotfase, voorbereidend door Nordin Amrabat, werd Atlético fataal in het Estadio La Rosaleda.

Over de hele wedstrijd gezien had Malaga het betere van het spel, maar het leek het overwicht niet in de score te gaan uitdrukken. Ook niet nadat Atlético in de 56ste minuut met tien man was komen te staan, nadat Gabi wegens een handsbal zijn tweede gele kaart had gekregen. In de 86ste minuut sloeg Charles alsnog toe voor Malaga. De Braziliaan volleerde via Diego Godin raak na een voorzet van Amrabat.

Atlético blijft door het verlies op 35 punten staan. Daarmee gaat het samen met FC Barcelona aan kop in La Liga. De Catalanen kwamen dit weekend niet in actie in de Spaanse competitie; ze kroonden zich in Japan ten koste van River Plate tot wereldkampioen bij de clubs. Real Madrid staat derde met 33 punten, nadat het eerder op de dag de dubbele cijfers haalde tegen stadgenoot Rayo Vallecano (10-2).

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen