Te zware Sigthórsson gefileerd: "Hij heeft niks laten zien"

21 december 2015, 17:23

De transfer van Kolbeinn Sigthórsson naar FC Nantes is vooralsnog geen succes. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van Ajax en de spits heeft volgens trainer Michel Der Zakarian 'nog niets laten zien'. De oefenmeester veegt in Franse media de vloer aan met de IJslander.

Nantes had veel verwacht van de aanvaller, maar de spits maakt geen indruk bij de club. "Hij mag zichzelf best een topspeler noemen, maar een topspeler moet het binnen de lijnen laten zien", zegt de trainer tegen Ouest France. De coach stelt dat Sigthórsson op het trainingsveld de kantjes er vanaf loopt. "Je kunt ook niet presteren als je niet goed traint. Hij moet beweeglijker worden en meer variatie in zijn spel aanbrengen."

Der Zakarian vindt dat de IJslander te zwaar is. "Het zou behoorlijk schelen als hij vier tot vijf kilo minder zou wegen. Hij heeft nog niks laten zien. Hij loopt hier nu een half jaar rond en heeft maar een paar weken volledig met de selectie meegetraind. Dat is veel te weinig", aldus de coach over Sigthórsson, die pas één keer scoorde voor Nantes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen