Berlusconi over stand van zaken: "Natuurlijk ben ik boos"

Jw
22 december 2015, 16:31

AC Milan moet beter presteren. Die boodschap heeft president Silvio Berlusconi vlak voor de kerst naar buiten gebracht. De oud-premier van Italië benadrukt dat er het afgelopen jaar flink is geïnvesteerd in de spelersgroep, maar dat heeft de Rossoneri vooralsnog niet teruggebracht aan de top. Dat staat Berlusconi niet aan. 

"Ik heb 150 miljoen euro uitgegeven, dus natuurlijk ben ik boos. De liefde is er nog altijd voor AC Milan, maar ik houd wel in mijn achterhoofd dat ik dit bedrag heb geïnvesteerd in de club. Ik weet niet wanneer de betere tijden weer komen, dus dat maakt me geïrriteerd. Zou jij dat niet zijn?", liet de 79-jarige preses zich ontvallen bij een etentje van zijn politieke partij. 

De positie van trainer Sinisa Mihajlovic, die in juni van dit jaar werd aangesteld, staat dan ook onder druk. Achtereenvolgens Clarence Seedorf en Filippo Inzaghi, twee bekende oud-spelers van de club, hielden het voor de aanstelling van Mihajlovic al niet lang vol.

AC Milan eindigde afgelopen seizoen op de tiende plaats. Dit seizoen gaat het iets beter, maar dus nog niet naar wens van Berlusconi. De grootmacht beleefde een uiterst beroerde seizoensstart en heeft zich daar inmiddels aardig van hersteld. Toch staan de Milanezen nog altijd acht punten achter op koploper en stadgenoot Internazionale. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen