Fortuna niet blij met Van Vossen: "Hij ging met modder gooien"

Ger
23 december 2015, 10:37

Fortuna Sittard verbrak begin oktober de samenwerking met Peter van Vossen. Volgens bestuurslid Jo Abelshausen heeft de eerstedivisionist de trainer de mogelijkheid gegeven zijn eigen vertrek te regisseren. Daar ging Van Vossen niet op in, waardoor de club zich genoodzaakt zag tot ontslag over te gaan.

Abelshausen stelt dat Fortuna de zaak netjes wilde afronden. "We zaten toch al vast aan zijn salaris tot het einde van het seizoen, dus we hebben hem voorgesteld om de eer aan zichzelf te houden. Dat wilde hij niet", aldus het bestuurslid tegenover L1. Tot verbazing van de club maakte Van Vossen begin oktober zijn ontslag zelf bekend op televisie. "Hij zat ineens met modder te gooien aan tafel bij Kees Jansma. Dat was niet nodig geweest."

Volgens Abelshausen waren er ook in het eerste jaar van Van Vossen al serieuze problemen. Al vroeg in het seizoen dreigden spelers in opstand te komen, maar Fortuna bleef achter de trainer staan. Het leidde onder meer tot het vertrek van aanvoerder Ramon Voorn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen